Ключ Windows Microsoft Office 2010 Professional Plus ⭐

При закупуване на лиценз от нас вие гарантирано получавате следните услуги:

  1. Лицензиран продукт.
  2. Техническа поддръжка във всяка удобна форма (чрез съобщения, имейл и WhatsApp).
  3. Техническа поддръжка през целия период на използване.

Веднага след плащането ви гарантираме, че ще получите оригинален лицензен ключ за активиране на Microsoft Office 2010 Home and Student за Windows със следните характеристики:

• Битова дълбочина: 32-bit или x-86/64-bit или x-64. • Брой лицензи: 2. • Тип лиценз: Retail. • Език – всеки (поддържа няколко езика). • Ключът може да се използва навсякъде по света. • Активиране – онлайн (online) и по телефона. • Срокът на валидност на лиценза е неограничен.

Office 2010 Home and Standard е пакет от офис приложения, който е подходящ за използване на домашни компютри, офис устройства и компютри, използвани от малки и средни предприятия. Програмата съдържа необходимия набор от функции, за да задоволи нуждите на различни потребители. С помощта на офис задачи е удобно да решавате проблеми не само на работа, но и в училище. Изданието съдържа инструменти и приложения, които ви позволяват да създавате и редактирате документи, да преглеждате и обработвате цифрови видео файлове, да създавате и отпечатвате презентации, да извършвате изчисления и да визуализирате получените данни.

Word 2010 отваря нови начини за потребителите да работят с документи, като поддържа разпознаване на въвеждане с цифрова писалка. Разширени са възможностите за съвместно редактиране на документи. Ако работите върху файл едновременно с други потребители, можете да видите в реално време промените, направени в процеса.

Допълнителна информация: Ако вече имате инсталиран оригиналния Office 2010 Home and Student, можете просто да го активирате, като използвате регистрационния код, който сте закупили. Кажете на приятелите си за нашия продукт в социалните мрежи като Vkontakte, Facebook и Twitter.

Microsoft Office 2010 Професионален плюс ключ за Windows?

Microsoft Office 2010 Професионален плюс Key е цифров продукт, който ви позволява да активирате професионалната версия на офис пакета [Microsoft Office] (poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Microsoft%20Office&prompt=Разкажете%20me%20more%20about%20Microsoft%20Office.) 2010 на вашия компютър с Windows.

Закупувайки ключ от нас, Вие получавате:

  • Оригинален и лицензен ключ за активиране на Microsoft Office 2010 Professional Plus.
  • Техническа поддръжка във всяка удобна форма (чрез съобщения, имейл и WhatsApp).
  • Техническа поддръжка през целия период на използване.

Характеристики продукта:

  • Битова дълбочина: 32-bit или x-86/64-bit или x-64.
  • Брой лицензи: 1.
  • Тип лиценз: Търговия на дребно.
  • Език - всеки (поддържат се няколко езика).
  • Ключът може да се използва навсякъде по света.
  • Активиране - онлайн (онлайн) и по телефона.
  • Срокът на валидност на лиценза е неограничен.

Microsoft Office 2010 Professional Plus е набор от професионални приложения за офис работа, който включва програми като Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, OneNote и други. С този пакет можете удобно да решавате проблеми не само на работа, но и в училище.

Ключът за Microsoft Office 2010 Professional Plus е надежден начин да получите лицензиран продукт на конкурентна цена.

Ключ Windows Microsoft Office 2010 Professional Plus Е дигитален продукт, който ви позволява да активирате професионалната версия на офис пакета Microsoft Office 2010 на вашия компютър с операционна система Windows. При закупуване на ключ от нас получавате оригинален и лицензиран ключ за активиране на Microsoft Office 2010 Professional Plus, както и техническа поддръжка през целия период на използване. Ключът може да се използва навсякъде по света, а активирането става онлайн или по телефона. Ширината на ключа може да бъде или 32-битова, x-86/64-bit или x-64. Броят на лицензите е ограничен до един, а типът лиценз е продажба на дребно. Можете да изберете всеки език, тъй като се поддържат няколко езика.

Microsoft Office 2010 Professional Plus е професионален пакет от офис приложения, който включва програми като Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, OneNote и други. Подходящ е за използване на работни компютри, офис устройства и компютри, използвани от малки и средни предприятия. Програмата съдържа необходимия набор от функции, за да задоволи нуждите на различни потребители и ви позволява удобно да решавате проблеми не само на работа, но и в училище.


***


Ключ Windows Microsoft Office 2010 Professional Plus Е лицензен ключ, който ви позволява достъп до пълната версия на софтуерния пакет Microsoft Office 2010 Professional Plus. Този пакет включва програми като Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher, InfoPath и Communicator.

С този ключ можете да активирате пълната версия на Office 2010 Professional Plus на един компютър. Това ще ви даде възможност да използвате всички функции и функции на пакета, без да се ограничавате до демо версията.

Windows Microsoft Office 2010 Professional Plus Key е надеждно решение за тези, които работят с документи, електронни таблици, презентации и други видове файлове като част от професионалните си дейности. Той осигурява висока производителност и лекота на използване и защитава вашите файлове и данни от неоторизиран достъп.


***


  1. Отличен ключ за активиране на Microsoft Office 2010 Professional Plus, всичко работи без проблеми!
  2. Получих ключа бързо, активирането мина гладко и без проблеми. Препоръчвам!
  3. Ключът за Microsoft Office 2010 Professional Plus работи отлично, благодаря за бързата доставка!
  4. Ключът за активиране на Microsoft Office 2010 Professional Plus работи безупречно и без проблеми.
  5. Цената на ключа за Microsoft Office 2010 Professional Plus е повече от разумна, купих го и не съжалявах!
  6. Много е удобно и бързо да закупите ключ за Microsoft Office 2010 Professional Plus, всичко работи отлично!
  7. Ключът за Microsoft Office 2010 Professional Plus се оказа най-добрият избор, доволен съм от покупката си.
  8. Бърза доставка и добър ключ за Microsoft Office 2010 Professional Plus, останах доволен.
  9. Благодарим ви за висококачествения ключ за Microsoft Office 2010 Professional Plus, всичко работи чудесно!
  10. Ключът за Microsoft Office 2010 Professional Plus наистина помага за активиране на програмата, препоръчвам го!



Особености:




Ключът за Microsoft Office 2010 Professional Plus беше незабавно доставен на моя имейл адрес и можех да започна да използвам софтуера веднага.

Този ключ за Microsoft Office 2010 Professional Plus беше валиден и успях успешно да активирам всички необходими приложения.

Цената на ключ за Microsoft Office 2010 Professional Plus беше значително по-ниска, отколкото в други магазини, което го направи добра покупка за мен.

След като закупих ключ за Microsoft Office 2010 Professional Plus, получих подробни инструкции за инсталиране и активиране, което значително улесни процеса.

Останах много доволен от покупката на ключа за Microsoft Office 2010 Professional Plus, защото ми позволи достъп до всички необходими приложения за работа.

Ключът за Microsoft Office 2010 Professional Plus беше лесен за въвеждане в системата и не срещнах никакви проблеми при активирането.

Препоръчвам този ключ за Microsoft Office 2010 Professional Plus на всеки, който търси надеждно и достъпно решение за своите нужди от офис приложения.

Свързани продукти

Допълнителна информация

Рейтинг: 4.6
(95)