Ghostbusters: The Video Game Remastered ?STEAM GIFT RU

STEAM ПОДАРЪК ЗА РУСИЯ ДОСТАВКАТА СЕ ИЗВЪРШВА АВТОМАТИЧНО ОНЛАЙН 24/7 ВЕДНАГА СЛЕД ПЛАЩАНЕ. САМО ВЪВЕДЕТЕ В ЛИНКА И ЩЕ БЪДЕТЕ ДОБАВЕН КЪМ СПИСЪКА. ПРИЕМЕТЕ ПОКАНАТА И ПОЛУЧЕТЕ STEAM ПОДАРЪК - ИГРА ИЛИ ДОПЪЛНЕНИЕ, КОЕТО ЩЕ ОСТАНЕ С ТЕБ ЗАВИНАГИ. МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, ЧЕ ПОДАРЪКЪТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОСТАВЕН ВЪВ ВАШИЯ Инвентар, МОЖЕ ДА БЪДЕ ДОБАВЕН САМО В БИБЛИОТЕКАТА НА ВАШИЯ STEAM АКАУНТ.

ДОСТАВКАТА СЕ ИЗВЪРШВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДО СМЕТКИ В РУСИЯ, КЪТО ВСИЧКИ ЦЕНИ СА В РУБЛИ И КЪТО IP АДРЕСЪТ СЪЩО СЕ НАМИРА В РУСИЯ. НЕ ИЗПРАЩАМЕ ПОДАРЪЦИ В СТРАНИТЕ ОТ ОНД, УКРАЙНА, БЕЛАРУС И ДРУГИ СТРАНИ ОСВЕН РУСИЯ. МОЛЯ, ПРОВЕРЕТЕ РЕГИОНА НА ВАШИЯ STEAM АКАУНТ, ПРЕДИ ДА КУПИТЕ, УВЕРЕТЕ СЕ, ДА ПИШЕ "RUSSIA". ИНАЧЕ ПОДАРЪК НЯМА ДА БЪДЕ ДОСТАВЕН.

ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ВРЪЗКАТА КЪМ ВАШИЯ АКАУНТ, ОТИДЕТЕ НА STEAM КЛИЕНТ, КЛИКНЕТЕ НА „STEAM“ В ГОРНИЯ ЛЯВ ЪГЪЛ И ОТИДЕТЕ НА „НАСТРОЙКИ -> ИНТЕРФЕЙС -> ПОКАЗВАЙТЕ АДРЕСНА ЛЕНТА, КОГАТО Е ВЪЗМОЖНО.“ СЛЕД ТОВА ОТИДЕТЕ В ПРОФИЛА СИ И КОПИРАЙТЕ ВРЪЗКАТА КЪМ ВАШИЯ АКАУНТ.

АКО СТЕ НАПРАВИЛИ ГРЕШКА ПРИ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЛИНКА, НИЕ ЩЕ ОБРАБОТИМ РЪЧНО ВАШАТА ПОРЪЧКА. В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ПИШЕТЕ НИ В ОНЛАЙН ЧАТ ИЛИ ТЕЛЕГРАМА.

ИНСТРУКЦИИ!

Ловци на духове: [Видеото](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=The%20Video&prompt=Tell%20me%20more%20about%20The%20Video.) Game Remastered - STEAM GIFT RU

Ловци на духове: Видеото Game Remastered е дигитален продукт, който ще ви позволи да се потопите в света на известния филм „Ловци на духове“. Тази игра е ремастерирана версия на оригиналната игра, издадена през 2009 г., и предлага подобрена графика и пресъздаден звук. Ще поемете ролята на новобранец в екипа на Ghostbusters и ще участвате във вълнуващи приключения из Ню Йорк, като се борите с надвиснали заплахи и хващате призраци.

Този дигитален артикул Ghostbusters: The Video Game Remastered е [STEAM ПОДАРЪК](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=STEAM%20GIFT&prompt=Tell%20me%20more%20about%20STEAM%20GIFT.) RU, предназначен за активиране на акаунт в Steam в региона на Русия. След плащане ще получите връзка към подарък в Steam, който може да бъде добавен към библиотеката с игри на вашия акаунт. Моля, обърнете внимание, че подаръкът не може да бъде поставен в инвентара, той веднага ще бъде добавен към вашата библиотека.

Не забравяйте да проверите региона на вашия акаунт в Steam, преди да купите - за да активирате подаръка, трябва да се уверите, че всички цени в магазина на Steam са показани в рубли и че IP адресът съответства на Русия. Замени и връщания на този цифров продукт не са възможни.

Ghostbusters: The Video Game Remastered е ремастерирана версия на оригиналната игра, издадена през 2009 г. В тази игра можете да се потопите в света на известния филм "Ловци на духове" и да играете като новобранец в екипа на Ловци на духове. Ще участвате във вълнуващи приключения из Ню Йорк, борейки се с надвиснали заплахи и хващайки призраци. Играта е с подобрена графика и пресъздаден звук. Този цифров продукт Ghostbusters: The Video Game Remastered - STEAM GIFT RU е предназначен за активиране в акаунт в Steam в региона на Русия. След плащане ще получите връзка към подарък в Steam, който може да бъде добавен към библиотеката с игри на вашия акаунт. Моля, обърнете внимание, че подаръкът не може да бъде поставен в инвентара, той веднага ще бъде добавен към вашата библиотека. Проверете региона на вашия акаунт в Steam, преди да купите, за да сте сигурни, че всички цени в магазина на Steam са показани в рубли и че IP адресът съответства на Русия. Замени и връщания на този цифров продукт не са възможни.


***


Ghostbusters: The Video Game Remastered е преиздание на култовата игра от 2009 г., базирана на популярния филм "Ловци на духове". В играта ще можете да играете като новия четвърти Ghostbuster и да се присъедините към оригиналния екип в битката срещу необичайни явления в Ню Йорк.

На играчите се дава възможност да използват широк арсенал от оръжия и уникални инструменти като капани за призраци и оръдия, за да се справят с различни видове призраци. Играта включва много мисии и задачи, в които ще трябва да изследвате опасни зони и да разрешавате мистерии, свързани с призраци.

Преиздаването на Ghostbusters: The Video Game Remastered има подобрена графика и звук, което ще ви позволи да се потопите в атмосферата на филма още по-дълбоко. Този STEAM GIFT RU ще ви даде уникална възможност да станете истински ловец на духове и да спасите Ню Йорк от надвиснала заплаха.


***


  1. Отличен ремастър на класическата игра за призраци - Ghostbusters: The Video Game Remastered!
  2. Тази игра е просто бомба! Графика, звук, геймплей - всичко е на най-високо ниво.
  3. Ако сте фен на филма Ghostbusters, тогава тази игра определено ще ви хареса!
  4. Ghostbusters: The Video Game Remastered е идеалният начин да изживеете света на приключенията и призраците.
  5. Радвам се, че взех Ghostbusters: The Video Game Remastered. Той перфектно предава атмосферата на филма и не ви позволява да скучаете.
  6. Ако все още не сте играли Ghostbusters: The Video Game Remastered, тогава определено трябва. Играта е супер!
  7. Ghostbusters: The Video Game Remastered е чудесен начин да се отпуснете и да прекарате време в игра на интересна игра.
  8. Прекрасен ремастър, който пресъздаде класическата игра в нова, модерна версия.
  9. Много ми хареса Ghostbusters: The Video Game Remastered. Висококачествената работа по ремастъра се забелязва от първите минути на играта.
  10. Ghostbusters: The Video Game Remastered е игра, която може да се препоръча на всички фенове на приключенията и забавните призраци.



Особености:




Ghostbusters: The Video Game Remastered е чудесен начин да се потопите в света на филмовата класика и да се почувствате като част от екип за ловене на духове.

Ghostbusters: The Video Game Remastered е чудесен начин да си спомните любимите си герои и да преживеете отново вълнуващите приключения.

Ghostbusters: The Video Game Remastered е чудесен начин да прекарате времето си с пристрастяващ геймплей и цветна графика.

Ако обичате лова на духове и комедийните приключения, тогава Ghostbusters: The Video Game Remastered е игра, която определено трябва да опитате.

Ghostbusters: The Video Game Remastered е чудесен избор за феновете на култовата поредица и всеки, който иска да се потопи в завладяващия свят на лова на духове.

Завладяващ сюжет, интересен геймплей и красива графика – всичко това прави Ghostbusters: The Video Game Remastered една от най-добрите игри за лов на духове.

Ghostbusters: The Video Game Remastered е игра, която ще ви накара да се почувствате като истински ловец на духове и ще се насладите на вълнуващ процес.

Свързани продукти

Допълнителна информация

Рейтинг: 4.5
(82)