Fortnite: Inferno Challenge Pack XBOX? Ключ

След плащане незабавно ще получите ключ за Fortnite: Inferno Challenge Pack XBOX ONE / XBOX SERIES X|S. За да активирате ключа, трябва да имате ❗XBOX КОНЗОЛ❗. Ако нямате конзола, има такса за активиране на пакета за Epic Games. Описание: Можете да завършите мисиите на Cinder и да спечелите до 1500 V-Bucks! Този пакет включва Cinder Outfit, Infernal Pickaxe, Fire Pattern Wrap и набор от Cinder Challenges, които ще ви спечелят до 1500 V-Bucks! За да активирате ключа, трябва да използвате VPN с връзка към Турция. След като бъде активирана, играта няма да бъде регионално ограничена и ще бъде постоянно свързана с вашия акаунт в Microsoft. Можете да изтеглите играта във всеки регион и по всяко време, на всеки език.

Ключът за Fortnite Inferno Challenge Pack на Xbox е цифров артикул, който може да бъде закупен от нашия магазин за дигитални артикули. Пакетът Inferno включва Inferno Outfit, Inferno Pickaxe, Fire Pattern Wrap и набор от Inferno Quests, които ще ви спечелят до 1500 V-Bucks!

За да активирате ключа, трябва да имате конзола Xbox One или Xbox Series X|S. Ако нямате конзола, има такса за активиране на пакета за Epic Games. За да активирате ключа, ще трябва да използвате VPN с връзка към Турция.

След активиране на ключа, играта няма да има регионални ограничения и ще бъде завинаги свързана с вашия акаунт в Microsoft. Можете да изтеглите играта във всеки регион и по всяко време, на всеки език.

Не пропускайте възможността да станете истински герой на Inferno и да спечелите до 1500 V-Bucks с Fortnite Inferno Challenge Pack на Xbox!

Fortnite Inferno Challenge Pack на Xbox е цифров артикул, който включва Inferno Outfit, Inferno Pickaxe, Fire Pattern Wrap и набор от Inferno Challenges, които ще ви спечелят до 1500 V-Bucks. За да активирате ключа, трябва да имате конзола Xbox One или Xbox Series X|S. След плащане получавате моментално ключ, чието активиране изисква използването на VPN с връзка към Турция. След като бъде активирана, играта няма да бъде регионално ограничена и ще бъде постоянно свързана с вашия акаунт в Microsoft. Можете да изтеглите играта във всеки регион и на всеки език. Моля, обърнете внимание, че услугата за активиране на пакета Epic Games изисква такса, ако нямате конзола Xbox. Също така не забравяйте, че продавачът не носи отговорност за работата на VPN услугите, изброени в инструкциите. Ако имате проблеми с активирането на ключа, можете да се свържете с продавача и да оставите съобщение с грешка, като прикачите пълна снимка на екрана, на който активирате.


***


Пакетът Inferno Challenge Pack за Fortnite на Xbox One/Xbox Series X|S е допълнително съдържание за играта, което позволява на играчите да изпълнят поредица от предизвикателства, свързани с Inferno, за да спечелят до 1500 V-Bucks. Комплектът включва Cinder Outfit, Infernal Pickaxe, Fire Pattern Wrap и Cinder Mission Pack. За да активирате ключа, трябва да използвате VPN с връзка към Турция. След активиране на ключа играта ще бъде достъпна без регионални ограничения и ще бъде завинаги свързана с вашия акаунт в Microsoft. Инструкциите за активиране на ключ чрез VPN са налични както за мобилни устройства, така и за компютри. Моля, обърнете внимание, че препродажбата на ключове е забранена и ключовете не могат да бъдат върнати, ако не могат да бъдат активирани или играта е незадоволителна. Ако имате проблеми с активирането на ключа, можете да се свържете с продавача и да получите помощ. Продавачът не носи отговорност за работата на VPN услугите, посочени в инструкциите.


***


  1. Пакетът Inferno Challenge Pack за Fortnite на XBOX е страхотен дигитален артикул за феновете на играта!
  2. Бях много доволен от покупката си на Inferno Challenge Pack за Fortnite на XBOX.
  3. Ключът за предизвикателството Inferno във Fortnite на XBOX пристигна моментално и без проблеми!
  4. Пакетът Inferno Challenge Pack за Fortnite на XBOX е чудесен начин да подобрите вашето игрово изживяване.
  5. Страхотен избор за тези, които искат да извлекат повече от изживяването си във Fortnite на XBOX, Inferno Challenge Pack!
  6. Най-много се забавлявах с пакета предизвикателства Inferno за Fortnite на XBOX.
  7. Пакетът Inferno Challenge Pack за Fortnite на XBOX е чудесно допълнение към всеки профил за игри.



Особености:




Fortnite: XBOX Inferno Challenge Pack е чудесен начин да разширите игровото си изживяване във Fortnite!

Бях приятно изненадан от качеството на съдържанието в XBOX Inferno Pack за Fortnite.

Купуването на XBOX Inferno Bundle ми даде повече начини да се насладя на играта Fortnite.

Ключът на Inferno XBOX Pack за Fortnite беше лесен за изкупуване и използване.

Fortnite XBOX Inferno Pack ми предостави уникални козметични артикули и опции за герои, които не можех да получа по друг начин.

Харесва ми да играя Fortnite още повече благодарение на XBOX Inferno Pack.

Пакетът Inferno XBOX за Fortnite е страхотен подарък за всеки фен на играта.

Препоръчвам Inferno XBOX Fortnite Pack на всеки, който иска да подобри игровото си изживяване с тази игра.

Цената на Inferno XBOX Pack за Fortnite е доста разумна предвид количеството и качеството на съдържанието му.

Забавлявах се много, използвайки елементи от комплекта XBOX Inferno във Fortnite.

Свързани продукти

Допълнителна информация

Рейтинг: 4.4
(69)