Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass (PS4/5,Xbox,PC)

Най-добра цена на пазара!

За закупуване на Боен пропуск е достъпно плащане с 0% комисионна чрез Qiwi. Можете също да плащате за стоки с карти или WebMoney. След плащане ще получите уникален код, който трябва да бъде изпратен на продавача, за да получите Боен пропуск.

Важно: този продукт не изисква да получите код за активиране. Получавате Battle Pass чрез покупка от Xbox, свързана с вашия Activision. Продуктът е 100% легален и не са гарантирани забрани или избор на артикул.

Важно: трябва да свържете своя Activision (s.activision.com) с вашия Xbox профил. Продуктът е подходящ за играчи на всяка платформа.

Важно: за играчи на Steam, PlayStation, BattleNet - монети, които вече са били активирани в BP преди закупуването на самия BP, ще бъдат добавени към профила на Xbox (не активирайте нива, преди да закупите BP на вашата платформа). Ако ги активирате с токен след закупуване на BP през Xbox, тогава те ще бъдат на платформата, където ги активирате с токена.

Продуктът е подходящ и за попълване на Cod точки за играта Call of Duty: Modern Warfare II (2022) на Xbox.

Call of Duty: Warzone 2 - Боен пропуск

Достъп до всичко, което Call of Duty: Warzone 2 предлага с [Battle Pass](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Battle%20Pass&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Battle%20Pass.). Благодарение на този продукт ще можете да получите достъп до уникални мисии, нови герои и актуализирани опции за оръжия, които ще ви помогнат да спечелите в конкурентни битки.

Този продукт е достъпен за играчи на PlayStation 4/5, Xbox и PC. След плащане ще получите уникален код, който ще ви позволи да активирате Battle Pass и да се насладите на всичките му предимства.

Продуктът е напълно легален и можете да сте сигурни в неговото качество. Няма да има забрани или избор на артикули.

Не пропускайте шанса да подобрите своето изживяване в Call of Duty: Warzone 2 с Battle Pass!

The Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass е продукт, който предоставя достъп до уникални мисии, нови герои и актуализирани опции за оръжия, които ще помогнат на играчите да спечелят конкурентни битки в Call of Duty: Warzone 2. Този продукт е достъпен за играчи на PlayStation 4 /5, Xbox и компютър. Закупуването на Battle Pass е достъпно с опцията за плащане чрез Qiwi с 0% комисионна, карти или WebMoney. След плащане ще получите уникален код, който трябва да бъде изпратен на продавача, за да получите Battle Pass. Важно е да се отбележи, че този продукт не включва код за активиране; получавате Battle Pass, свързан с вашия Activision на Xbox. Продуктът е 100% легален и не са гарантирани забрани или избор на артикул. Трябва да свържете вашия Activision (s.activision.com) с вашия Xbox профил. Продуктът е подходящ и за попълване на Cod точки за играта Call of Duty: Modern Warfare II (2022) на Xbox. По този начин закупуването на Battle Pass ще ви позволи да подобрите изживяването си в Call of Duty: Warzone 2 и се насладете на всичките му предимства.

Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass е продукт, който ви позволява достъп до всичко, което играта Call of Duty може да предложи: Warzone 2. С този продукт можете да получите достъп до уникални мисии, нови герои и актуализирани опции за оръжия, които ще ви помогнат да спечелите конкурентни битки.

Продуктът е достъпен за играчи на PlayStation 4/5, Xbox и PC. След плащане ще получите уникален код, който ще ви позволи да активирате Battle Pass и се насладете на всичките му предимства. Плащането на стоки е възможно с карти, WebMoney или чрез Qiwi с 0% комисионна.

Важно е да се отбележи, че този продукт не включва код за активиране. Получавате Battle Pass чрез покупка от Xbox, свързана с вашия Activision. Продуктът е 100% легален и не са гарантирани забрани или избор на артикул.

Продуктът е подходящ и за попълване на Cod точки за играта Call of Duty: Modern Warfare II (2022) на Xbox. За играчи на други платформи, монети, които вече са били активирани в BP преди закупуването на самия BP, ще бъдат добавени към профила на Xbox (не активирайте нива, преди да закупите BP на вашата платформа). Ако ги активирате с токен след закупуване на BP през Xbox, тогава те ще бъдат на платформата, където ги активирате с токена.

Не пропускайте шанса да подобрите своето изживяване в Call of Duty: Warzone 2 с Battle Pass!


***


Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass е допълнително съдържание за Call of Duty: Warzone 2, което позволява на играчите достъп до уникални предмети, оръжия и други страхотни функции в играта.

Като се използва Battle Pass Ще имате достъп до нови оператори, козметични артикули, оръжия и други бонуси, които ще ви позволят да подобрите игровото си изживяване и да разнообразите своя геймплей.

Този пакет е наличен на различни платформи, включително PS4/5, Xbox и PC, което позволява на играчите да изберат опцията, която е най-удобна за тях.

Също така си струва да се отбележи, че закупуването на Battle Pass ви позволява да печелите опит и да преминавате през нива, което ви дава допълнителни функции и бонуси в играта.

Като цяло, Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass е страхотно допълнение към играта, което ви позволява да придобиете нови функции и да подобрите игровото си изживяване.


***


  1. Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass е чудесен начин да получите повече функции и съдържание в играта.
  2. Безплатната актуализация на Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass беше приятна изненада и добави нови функции за играчите.
  3. Богатството от ново съдържание в Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass осигурява часове вълнуващ геймплей.
  4. Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass е чудесен за феновете на мултиплейъра, които искат повече опции.
  5. Голям избор от нови козметични артикули и оръжия в Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass ви помага да персонализирате своя герой и да го направите уникален.
  6. Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass предоставя много нови предизвикателства и постижения, които позволяват на играчите да се наслаждават повече на играта.
  7. Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass предоставя постоянни актуализации на съдържанието, което прави играта по-динамична и интересна.
  8. Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass е идеален както за опитни играчи, така и за начинаещи, които тепърва започват своето пътуване в играта.
  9. Качеството на графиката и звука в Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass е доста високо, което прави играта по-реалистична и вълнуваща.
  10. Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass позволява на играчите да предизвикват своите приятели и да се състезават с тях за лидерство в играта.



Особености:




Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass е страхотно допълнение към вече вълнуваща игра, която ви дава възможност да се забавлявате още повече от играта.

Има толкова много съдържание в Call of Duty: Warzone 2 Battle Pass, че играчите няма да скучаят. Нови оператори, оръжия, емблеми и други ви очакват!

Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass работи чудесно на всички платформи, което ви позволява да се наслаждавате на играта на всяко устройство.

С Battle Pass за Call of Duty: Warzone 2 играта става още по-вълнуваща и интересна, защото получавате допълнителни бонуси и награди за изпълнение на задачи.

Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass ще превърне играта ви в истинско приключение, даряващо много емоции и адреналин.

С Call of Duty: Warzone 2 Battle Pass, играчите имат достъп до редки и уникални предмети, за да им помогнат да станат още по-компетентни в играта.

Call of Duty: Warzone 2 - Battle Pass е чудесен начин да поддържате играта дълго време, с нови мисии и бонуси, добавени всеки сезон.

Свързани продукти

Допълнителна информация

Рейтинг: 4.3
(56)