Borderlands 2 GOTY ✅(Steam ключ/ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ)+ПОДАРЪК

Лицензионният ключ за играта Borderlands 2 GOTY се показва в прозореца на браузъра и се изпраща на вашия имейл автоматично след плащане!!!

Активация: Steam (PC)

Заглавие: Borderlands 2 Игра на годината

Издател: 2K Games

Дата на издаване: 11 окт. 2013

Регион: Няма регионални ограничения (ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ)

Езици: английски, френски, немски, италиански, японски, испански

Изданието Borderlands 2 - Game Of The Year включва:

  • Borderlands 2 (игра)
  • Borderlands 2 - Captain Scarlett and her Pirate´s Booty (DLC)
  • Borderlands 2 - Psycho Pack (DLC)
  • Borderlands 2: Collector´s Edition Pack (DLC)
  • Borderlands 2: Creature Slaughterdome (DLC)
  • Borderlands 2: Mechromancer Pack (DLC)
  • Borderlands 2: Mr. Torgue’s Campaign of Carnage (DLC)
  • Borderlands 2: Sir Hammerlock’s Big Game Hunt (DLC)
  • Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep (DLC)
  • Borderlands 2: Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack (DLC)

НАСТОЯЩЕ!!! НАПИШЕТЕ ПОЛОЖИТЕЛНА ОТЗИВА С ДУМИТЕ „ИСКАМ ПОДАРЪК“ И ДУБЛИРАЙТЕ ТОВА СЪОБЩЕНИЕ (в раздела КОРЕСПОНДЕНЦИЯ на страницата за поръчки на Oplata.info), СЛЕД КОЕТО ГАРАНТИРАНО ПОЛУЧАВАТЕ СЛУЧАЙНА И ЕВТИНА STEAM ИГРА. Ако не сте писали в кореспонденция с продавача, тогава не трябва да се обиждате, когато не получите подаръка.

ЗА ИГРАТА: Идва нова ера на стреляйте и събирайте! Обединете се с трима ловци на трезори, за да се изправите срещу свят от зверове, психопати и злия мозък Красив Джак. Създайте приятели, екипирайте ги с оръжия от гигантски арсенал и отидете с партньорите си да се биете рамо до рамо в търсене на отмъщение и изкупление за греховете в неизследваните територии на Пандора.

Borderlands 2 - Изданието Game Of The Year ви предлага да се насладите на всички допълнения в един пакет, без никакви регионални ограничения. Включително десет пакета за разширение, включително играта Borderlands 2, [Captain Scarlett](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Captain%20Scarlett&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Captain%20Scarlett.) и нейните Pirate's Booty, Psycho Pack, Collector's Edition Pack, Creature Slaughterdome, Mechromancer Pack, Mr. Torgue’s Campaign of Carnage, Sir Hammerlock’s Big Game Hunt, Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep и [Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Ultimate%20Vault%20Hunters%20Upgrade%20Pack&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Ultimate%20Vault%20Hunters%20Upgrade%20Pack.).

След плащане автоматично ще получите лицензен ключ за играта, който ще се покаже в прозореца на браузъра и ще бъде изпратен на вашия имейл. Тази игра е активирана в Steam (PC) и можете да се насладите на всички нейни функции на английски, френски, немски, италиански, японски или испански.

Освен това, когато закупите тази игра, ще получите подарък - произволна игра в Steam, ако напишете положителна рецензия с думите „Искам подарък“ и дублирате това съобщение в раздела КОРЕСПОНДЕНЦИЯ на страницата за поръчки на Oplata.info . Не забравяйте да направите това, за да сте сигурни, че ще получите своя подарък.

Изданието Borderlands 2 - Game Of The Year е истинска находка за феновете на жанра стреляй и събирай. Ще можете да отидете с трима ловци на трезори във вълнуващо приключение, където ще се биете с различни същества, психопати и злодеи, включително Красивия Джак. Трябва да съберете екип, да го оборудвате с гигантски арсенал и да се отправите на търсене на отмъщение и изкупление в неизследваните територии на Пандора.

Borderlands 2 GOTY ✅(Steam Ключ/ВСЕ СТРАНЫ)+ПОДАРОК

Изданието Borderlands 2 Game of the Year е истински подарък за феновете на жанра стреляй и събирай. В този пакет ще получите десет добавки, включително играта Borderlands 2, Captain Scarlett and her Pirate's Booty, Psycho Pack, Collector's Edition Pack, Creature Slaughterdome, Mechromancer Pack, Mr. Torgue's Campaign of Carnage, Sir Hammerlock's Big Game Hunt, Tiny Tina's Assault on Dragon Keep и Ultimate Vault Hunters Upgrade [пакет](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Pack&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Pack.).

Играта се активира през Steam (PC) и няма регионални ограничения. Можете да се насладите на всички функции на тази игра на английски, френски, немски, италиански, японски или испански.

След плащане автоматично ще получите лицензен ключ за играта, който ще се покаже в прозореца на браузъра и ще бъде изпратен на вашия имейл.

В допълнение към играта ще ви бъде даден подарък - произволна игра в Steam. За да направите това, трябва да напишете положителен отзив с думите „Искам подарък“ и да дублирате това съобщение в раздела КОРЕСПОНДЕНЦИЯ на страницата за поръчки на Oplata.info. Не забравяйте да направите това, за да сте сигурни, че ще получите своя подарък.

Borderlands 2 GOTY е игра за стрелба и събиране, която включва десет пакета за разширение, включително Borderlands 2, Captain Scarlett and her Pirate's Booty, Psycho Pack, Collector's Edition Pack, Creature Slaughterdome, Mechromancer Pack, Mr. Torgue's Campaign of Carnage, Sir Hammerlock's Big Game Hunt, Tiny Tina's Assault on Dragon Keep и Ultimate Vault Hunters Пакет за надграждане. Играта не е регионално ограничена и може да се активира на платформата Steam PC на английски, френски, немски, италиански, японски или испански.

След плащане ще получите лицензионен ключ за играта, който ще се покаже в прозореца на браузъра и ще бъде изпратен на вашия имейл. В допълнение, когато закупите тази игра, ще получите подарък - произволна игра в Steam. За да получите подарък, трябва да напишете положителна рецензия с думите „Искам подарък“ и да дублирате това съобщение в раздела КОРЕСПОНДЕНЦИЯ на страницата за поръчки на Oplata.info. Без такова съобщение подаръкът няма да бъде предоставен.

Borderlands 2 GOTY е идеалният избор за феновете на екшън игрите със завладяващ сюжет и много функции.


***


Borderlands 2 GOTY е видеоигра със стрелба от първо лице с RPG елементи, разработена от Gearbox Software и публикувана от 2K Games. Включва всички DLC и допълнително съдържание, които бяха пуснати за играта след нейното пускане.

Ще ви бъде предоставен Steam ключ за активиране на играта във всички страни, което ви позволява да изтеглите и играете Borderlands 2 GOTY навсякъде по света.

Освен това ще ви бъде даден подарък, но точното описание на подаръка може да не е известно, тъй като зависи от продавача.

Моля, имайте предвид, че Borderlands 2 GOTY изисква компютър с подходящите системни изисквания за игра.


***


  1. Borderlands 2 GOTY е невероятна игра, която няма да ви позволи да скучаете!
  2. Ключът за Borderlands 2 GOTY е чудесен избор за феновете на шутъри и ролеви игри!
  3. Супер оферта - купете Borderlands 2 GOTY и получете подарък!
  4. Borderlands 2 GOTY - пристрастяващ геймплей и много вълнуващи мисии!
  5. Страхотен вариант за тези, които обичат игри с цветна графика и вълнуващ сюжет - Borderlands 2 GOTY!
  6. Borderlands 2 GOTY е игра, която ще остави незабравимо изживяване!
  7. Получаването на ключа към Borderlands 2 GOTY е шанс да се потопите във вълнуващия свят на играта и да си прекарате добре!




Особености:




Borderlands 2 GOTY е страхотна игра, която не спира да учудва с нови елементи на играта и хумор.

Отличен избор за любителите на стрелбата, Borderlands 2 GOTY има уникален стил и интересна сюжетна линия.

Ако искате да се потопите в света на лудостта и приключенията, тогава Borderlands 2 GOTY определено си заслужава да опитате.

Играта предлага много уникални герои, всеки със свои интересни характеристики и способности.

Borderlands 2 GOTY съдържа огромно количество съдържание, което гарантира много часове вълнуваща игра.

Ключът Steam ви позволява бързо и лесно да получите достъп до играта и да започнете да играете по всяко време.

Подаръкът, който идва с играта, я прави още по-привлекателна.

Играта има отлична оптимизация и ви позволява да се насладите на красива графика и безупречен геймплей.

Borderlands 2 GOTY е игра, която е подходяща както за един играч, така и за кооперативна игра с приятели.

Цената на играта оправдава нейното качество и количеството съдържание, което предлага.

Свързани продукти

Допълнителна информация

Рейтинг: 4.2
(43)