American Truck Simulator Gold Edition STEAM KEY/RU/CIS

Тип продукта: Steam Key (ключ) / RU / CIS.

Важно! Този продукт е предназначен изключително за употреба в следните страни: Русия, Армения, Азербайджан, Беларус, Грузия, Киргизстан, Казахстан, Молдова, Република Молдова, Таджикистан, Туркменистан, Узбекистан, Украйна. Този продукт няма да работи в други региони.

Език на играта: руски (интерфейс) / английски.

Дата на излизане: 02 февруари 2016 г.

Платформа: Windows.

Регион: RU / CIS (Русия и страните от ОНД).

Активиране: Steam.

=======================================

Изданието включва:

• Американски симулатор на камиони

• American Truck Simulator - New Mexico (DLC)

• American Truck Simulator - Heavy Cargo Pack (DLC)

• American Truck Simulator - Steering Creations Pack (DLC)

• American Truck Simulator - Тунинг колела Pack (DLC)

=======================================

Активиране:

  1. Трябва да изтеглите и инсталирате Steam от връзката (ако вече не е инсталиран).

  2. Стартирайте Steam клиента.

  3. Създайте нов акаунт в Steam или влезте в съществуващ.

  4. Отидете в секцията „Игри“ и изберете „Активиране в Steam“.

  5. Въведете ключа за активиране, който сте закупили.

  6. След това играта ще се появи в списъка с вашите игри и можете да я инсталирате.

Този продукт съдържа American Truck Simulator и няколко добавки. Ще трябва да изтеглите и инсталирате Steam, ако още не сте го направили. След това създайте акаунт или влезте в съществуващ, отидете в секцията „Игри“ и изберете „Активиране в Steam“. Въведете закупения ключ за активиране и играта ще се появи в списъка с вашите игри, готова за инсталиране. Приятна игра!

Напишете описание на продукта - дигитален продукт в магазин за цифрови стоки с красив html дизайн: "American Truck Simulator Gold Edition STEAM KEY/RU/CIS"

„American Truck Simulator Gold Edition STEAM KEY/RU/CIS“ е цифров продукт в магазина за цифрови стоки. Това издание съдържа Steam ключ за играта, който е предназначен само за използване в Русия и страните от ОНД. Езикът на играта е руски и английски. Датата на излизане на играта е 2 февруари 2016 г., платформа - Windows. Изданието включва играта American Truck Simulator и няколко добавки: American Truck Simulator - New Mexico (DLC), American Truck Simulator - Heavy Cargo Pack (DLC), American Truck Simulator - Steering Creations Pack (DLC), American Truck Simulator - Wheel Tuning Пакет (DLC).

За да активирате играта, трябва да изтеглите и инсталирате Steam клиента, да създадете нов акаунт или да влезете в съществуващ, отидете в секцията „Игри“ и изберете „Активиране в Steam“, въведете закупения ключ за активиране. След това играта ще се появи в списъка с вашите игри и можете да я инсталирате.

Всеки трети клиент, оставил положителен отзив ще получи произволна игра като подарък. Подаръците се изпращат на пощенската кутия, посочена при покупка в рамките на 48 часа.

Преди да закупите, трябва да проверите системните изисквания на играта и други параметри, които може да са важни за купувача. Продукти, закупени по погрешка, както и такива, които не отговарят на системните изисквания или региона на активиране, не могат да бъдат върнати или заменени. Ако купувачът има проблеми с продукта, трябва да се свържете с продавача чрез кореспонденция на страницата за покупка на уебсайта Oplata.info. Ако има проблем с активирането на ключа, основанието за замяна или връщане може да бъде само видеозапис на процеса на покупка и опити за активирането му без никакви признаци на редакция. Екипът на проекта AlternativA ще бъде благодарен за всеки положителен отзив, оставен след покупката.


***


„F1 2021 ®✔️Steam (Region Free)(GLOBAL)“ е дигитален продукт, който представлява лицензиран Steam акаунт с играта F1 2021. Този продукт е подходящ за използване във всяка страна по света и няма регионални ограничения. След закупуване незабавно ще получите достъп до споделен акаунт в Steam с предварително инсталирана F1 2021. Ще ви бъдат предоставени потребителско име и парола за акаунт в Steam, които можете да използвате, за да влезете. Играта поддържа онлайн режим, който ще ви позволи да играете с други играчи от цял ​​свят. Важно е да се отбележи, че за да използвате играта, не е необходимо да инсталирате никакви активатори или програми, тъй като всичко работи както обикновено. Ще можете да актуализирате играта по свое усмотрение, както и да получите неограничен достъп до акаунта си. Гаранцията на продукта е 30 дни от датата на закупуване, но си струва да запомните, че използването на забранени програми, мами или нарушаване на правилата на играта не подлежи на гаранционно обслужване. Ако имате въпроси относно продукта, можете да се свържете с продавача, който ще отговори на вашето съобщение в рамките на 24/7 часа. Всички акаунти работят и се верифицират ръчно. При закупуване на този продукт трябва да посочите своя имейл адрес, на който продуктът ще бъде доставен моментално. Ако имате проблеми след закупуване на продукт, не пишете отрицателни отзиви, а се свържете с продавача чрез раздела „Кореспонденция“. При положителен преглед можете да получите ваучер за подарък в размер на 5% от заплатената сума. Благодарим Ви за покупката!


***


  1. American Truck Simulator Gold Edition е страхотна игра за любителите на камиони и транспорт на дълги разстояния.
  2. Отличната графика и реалистичните контроли на камиона правят American Truck Simulator Gold Edition един от най-добрите в своя жанр.
  3. Голям избор от камиони и писти ще ви позволи да се насладите на играта дълго време.
  4. American Truck Simulator Gold Edition е чудесен начин да изживеете красивите места на САЩ и Канада.
  5. Играта има отлична оптимизация и работи гладко на повечето съвременни компютри.
  6. Наличието на мултиплейър режим ви позволява да играете с приятели и да създадете своя собствена транспортна компания.
  7. Голямото количество допълнително съдържание и модификации от общността прави American Truck Simulator Gold Edition още по-интересен и разнообразен.




Особености:




American Truck Simulator Gold Edition е чудесен начин да прекарате времето си в шофиране на виртуален камион.

Много ми хареса да играя American Truck Simulator Gold Edition!

Тази игра ви дава възможност да се почувствате като истински шофьор на камион, без да напускате дома си.

American Truck Simulator Gold Edition е чудесен избор за любителите на симулатори и игри с автомобили.

Истинско удоволствие е да се играе American Truck Simulator Gold Edition, особено с приятели.

Не мога да се наситя на това колко забавно ми дава American Truck Simulator Gold Edition.

Играта е страхотно изпълнена, има красива графика и отлична физика.

American Truck Simulator Gold Edition е идеалният начин да си починете след тежък ден.

Отличен симулатор, който ви позволява да се потопите в света на шофьорите на камиони.

Препоръчвам American Truck Simulator Gold Edition на всеки, който иска да се наслади на красива графика и забавна игра.

Свързани продукти

Допълнителна информация

Рейтинг: 4.3
(56)